Industrijska maziva

O poduzeću Zeller+Gmelin GmbH

Poduzeće je osnovano još 1866. godine, a danas je s 16 tvrtki kćeri globalno prisutno na svim najznačajnijim međunarodnim tržištima. Desetljeća iskustva u istraživanju i razvoju postavila su proizvode Zeller+Gmelin među vodeće na tržištu.

U sjedištu poduzeća u Eislingenu oko 20 % zaposlenih koji rade u istraživanju i razvoju stalno nastoji razvijati nove i optimizirati postojeće proizvode.

Poduzeće Zeller+Gmelin više je puta nagrađivano znakom kvalitete “TOP 100” koji obuhvaća ocjenu četiriju područja inovacijskog menadžmenta: inovacijske procese i organizaciju, inovacijsku klimu, inovacijski marketing te promociju inovativnosti vodstva poduzeća.

Bliskim sudjelovanjem s korisnicima, institutima i sveučilištima Zeller+Gmelin GmbH razvija odgovore na izazove budućnosti, zasnovane na najvišim standardima.

Više od 700 različitih vrsta industrijskih maziva dokaz je inovativnosti i kompetentnosti poduzeća Zeller+Gmelin. Poduzeće već više od sto godina razvija rješenja najvišeg razreda kvalitete za najrazličitije svrhe. Za vaše individualne zahtjeve može razvijati rješenja na fleksibilan i kreativan način. Vodeći se proizvođači automobila, željezare te mnoštvo manjih i srednje velikih poduzeća već desetljećima uzdaju u maziva Zeller+Gmelin.

Neka proizvodi Zeller+Gmelin pomognu osigurati pouzdanost i vaših proizvodnih procesa!

Prezentacijski video na raspolaganju vam je na donjoj poveznici:

 

Strojna ulja

Strojna ulja robne marke Divinol proizvođača Zeller+Gmelin GmbH između ostalog preporučuje niz najuglednijih proizvođača strojeva za obradu, kao što su DMG Mori, EMAG, Heller, Hermle, Index…

Katalog hidrauličnih ulja, ulja za klizne vodilice, cirkulacijskih ulja, ulja za zupčane prijenosnike i kompresorskih ulja na raspolaganju je na sljedećoj poveznici:

Maziva za obradu metala

Emulzije za obradu metala

Ulja za obradu metala

Tekućine za korozijsku zaštitu

Maziva za duboku vuču

Masti za podmazivanje

Ulja za podmazivanje lanaca pri visokim temperaturama

Maziva za tekstilnu industriju

Referentni popis korisnika industrijskih maziva Zeller+Gmelin GmbH (Divinol)